Bio je srce Konteovog Juventusa, uskoro stiže u Inter?

Izvor: Sportske.net, 25.Jul.2019, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bio je srce Konteovog Juventusa, uskoro stiže u Inter?

Sve zavisi od prodaje trojice fudbalera.

Dolaskom Antonija Kontea u Inter ambicije uprave i navijača polako rastu.

Italijan je čvrsto rešio da izmeni sastav ekipe, "neroazuri" su već završili nekoliko veoma bitnih poslova, ali ono najbolje tek sledi.

Tako Kalčomerkato tvrdi da je Inter ponovo zainteresovan za fudbalera Barselona Artura Vidala.

Čileanac je bio na pragu Đuzepe Meace i u vreme dok je nosio dres Bajerna, posao se izjalovio, pa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se on nakon toga preselio u Barsu.

Vezista je izgubio mesto u startnoj postavi "blaugrane" i jasno je da na njega Ernesto Valverde neće računati ozbiljno ni ove sezone. Svoj najbolji fudbal je igrao upravo pod Konteom u Juventusu.

Da bi italijanski klub uspeo u nameri da dovede Vidala moraće da se oslobodi čak trojice veznjaka - Žoaoa Marija, Borhe Valera i Rađe Naingolana.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.