Bio je LJUT jer ne igra u Bajernu - i otišao je

Izvor: Mondo, 23.Avg.2019, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bio je LJUT jer ne igra u Bajernu - i otišao je

Portugalski vezista, plaćen čak 35 miliona evra, napustio je Minhen posle tri godine i veoma bledog učinka.

Foto: Robert Michael/dpa via AP/Tanjug

Portugalski vezista Renato Sančez (22) došao je u Bajern 2016. godine kao najskuplji igrač u istoriji portugalske lige, plaćen čak 35 miliona, uz mogućnost da to obeštećenje "ode" do 80 miliona.

Međutim, na Alijanc areni nisu bili zadovoljni njegovim nastupom, adaptacijom i zato je od prethodne >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << tri godine jednu proveo u Svonsiju, a u preostale dve je uglavnom bio rezerva na Alijanc areni.

Dres Bajerna nosio je na 53 utakmice, a samo u 17 bio je starter. I to će biti njegov konačni bilans.

Sančez će nastaviti karijeru u Francuskoj i već je doputovao u Lil, tamošnjeg vicešampiona, sa kojim će uskoro potpisati petogodišnji ugovor.

Portugalac je u Minhenu bio otvoreno nezadovoljan minutažom i ulogom, pa je prošle nedelje u utakmici protiv Herte (u kojoj je Marko Grujić dao gol) na terenu proveo samo pet minuta.

"Naravno da sam razočaran. Ovo je drugi put da neće da me pusti (da igram). Pet minuta mi nije dovoljno", rekao je on i ubrzo potom počeo da se pakuje.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.