Bilo bi sjajno da Mitrović to uradi u sredu

Izvor: B92, 22.Feb.2022, 17:34

"Bilo bi sjajno da Mitrović to uradi u sredu"

Sreda, 23. februar, mogla bi da bude dan za ispisivanje istorije engleskog Čempionšipa, a sve u režiji srpskog reprezentativca Aleksandra Mitrovića.

Tog dana od 20.45 njegov Fulam će igrati meč 34. kola i sudeći po odnosu snaga dva tima idealna prilika da Srbin obori rekord Ivana Tonija.

Obojica imaju po 31 postignuti gol u jednoj sezoni, ali Mitrović još dvocifren broj utakmica do kraja tekuće da uđe u istoriju.

Menadžer Fulama Marko Silva smatra >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da bi bilo sjajno da se to dogodi već u sredu uveče na "Krejven Kotidžu".

"Bilo bi fantastično da se to dogodi. Ipak, znam da je Mitrović fokusiran da Fulam dobija mečeve, a ne na individualne rekorde", rekao je Silva u najavi ovog meča.

Fulam je prvi na tabeli sa 64 bodova, dok je Piterboro pretposlednji sa samo 21 osvojenim bodom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.