Biljana Topić druga u Solunu

Izvor: B92, 13.Sep.2009, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biljana Topić druga u Solunu

Srpska atletičarka Biljana Topić osvojila je drugo mesto u troskoku u Finalu IAAF Gran Pri mitinga u Solunu uz novi nacionalni rekorod od 14,56 metara.

"Skakale su se četiri serije, sve vreme sam bila na četvrtom mestu do poslednje, kada sam skočila 14,56 i tako preuzela drugu poziciju. Zaista sam srećna, ovo je za mene bila veoma uspešna sezona i nisam mogla na bolji i lepši način da je završim nego, da u Finalu Gran Pri mitinga, popravim svoj i nacionalni rekord >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za četiri centimetra" izjavila je Biljana Topić.

Prvo mesto u Solunu zauzela je Kubanka Mejl Gej, skokom od 14,62 metara, dok je Topićka iza sebe ostavila i jednu od najuspešnijih troskakokašica sveta, Ruskinju Tatjanu Lebedevu, koja je bila treća, sa skokom od 14,48 metara.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.