Bilić želi Kuzmanovića u Lokomotivi

Izvor: Sportski Žurnal, 19.Nov.2012, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bilić želi Kuzmanovića u Lokomotivi

Srpski internacionalac i član Štutgarta Zdravko Kuzmanović karijeru bi mogao da nastavi u redovima moskovske Lokomotive, preneli su ruski mediji.
Trener Moskovljana Slaven Bilić nedavno je izjavio da je Kuzmanović „mlad igrač koji bi mnogo toga mogao da donese ekipi”.
Kuzmanovićev sadašnji ugovor sa Štutgartom ističe u leto 2013. godine, a srpski fudbaler već je najavio odlazak iz ovog kluba.
Stvari su jasne, sledeće godine idem >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << iz Štutgarta – rekao je vezista prošlog meseca.
On je nezadovoljan minutažom koju je ove sezone dobio kod trenera Bruna Labadije, a visinu potencijalnog transfera Kuzmanovića mediji procenjuju na 6,5 miliona evra.
Kuzmanović je u Štutgart došao u leto 2009. godine iz Fiorentine, a za nemački klub do sada je odigrao 119 utakmica i postigao 22 gola.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bilić ceni Kuzmanovića, želi ga u Lokomotivi iz Moskve

Izvor: Blic, 19.Nov.2012

Srpski fudbaler i član Štutgarta Zdravko Kuzmanović karijeru bi mogao da nastavi u redovima moskovske Lokomotive...Trener Moskovljana Slaven Bilić nedavno je izjavio da je Kuzmanović "mlad igrač koji bi mnogo toga mogao da donese ekipi"...Kuzmanovićev sadašnji ugovor sa Štutgartom ističe u...

Nastavak na Blic...

Bekam odlazi iz Galaksija

Izvor: Mondo, 20.Nov.2012, 09:41

Engleski internacionalac najavio oproštaj, do kraja godine, od LA Galaksija u kojem igra od 2007...Dejvid Bekam je izjavio da će sledećeg meseca napustiti LA Galaksi...Pisalo se da bi posle američke MLS lige karijeru mogao da nastavi u Australiji, ali bivši engleski reprezentativac nije obelodanio...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.