Izvor: Blic, 30.Mar.2009, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bilić odbio Šalke

Selektor reprezentacije Hrvatske Slaven Bilić odbio je ponudu nemačkog bundesligaša Šalkea da na mestu šefa stručnog štaba zameni Freda Rutena, koji je u četvtak dobio otkaz.

Bilić (40), koji je tri godine u karijeri proveo u Nemačkoj, kada je igrao za Karlsrue, kaže da ga kao i do sada ne interesuju ničije ponude dok traju kvalifikacije za prvenstvo sveta.

"Tačno je da sam prethodnih dana u Zagrebu razgovarao sa ljudima iz Šalkea. Njihov poziv velika je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << čast i za mene i za hrvatski fudbal u celini, ali mogao sam samo da im zahvalim na ponudi da preuzmem klub", rekao je Bilić.

Mladi hrvatski stručnjak dodao je da u ovom trenutku razmišlja samo o reprezentaciji Hrvatske, koju tek čekaju najvažnije utakjmice u kvalifikacijama za Mondijal u Južnoj Africi.

"U sredu nam predstoji gostovanje u Andori i to je u ovom trenutku moj prioritet. Nakon te utakmice, odmah počinjemo pripreme za naredni duel, kada ćemo morati da pobedimo Ukrajinu. Odlazak u Južnu Afriku je moj jedini cilj", rekao je Bilić.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.