Bilić i Mojes glavni kandidati za klupu Vest Hema

Izvor: Sportal.rs, 17.Feb.2015, 20:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bilić i Mojes glavni kandidati za klupu Vest Hema

Navijači Vest Hema baš nemaju previše strpljenja za menadžera Sema Olerdajsa i sve glasnije traže njegov odlazak sa klupe.

Iako "čekićari" beleže solidne rezultate u Premijer ligi i nalaze se u gornjem delu tabele, ubedljiv poraz od Vest Bromviča u osmini finala FA kupa izazvao je gnev navijača, a i uprava kluba nije baš zadovoljna tim rezultatom. Prema pisanju medija na Ostrvu čelnici kluba iz zapadnog Londona krenuli su da razmišljaju o zameni trenera, ali tek po završetku >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << sezone.

Uostalom tada popularnom "Big Semu" ističe ugovor. Glavni kandidati da ga zamene na klupi su nekadašnji trener Evertona i Mančester junajteda, a sada šef struke Real Sosijedada, Dejvid Mojes, kao i nekadašnji fudbaler "čekićara", a sada trener Bešiktaša, Slaven Bilić.

Navodno Mojes je veći favorit od hrvatskog stručnjaka, međutim pitanje je da li će pristati da napusti Sosijedad samo šest meseci posle dolaska u klub, pogotovo što je istakao kako je srećan u Španiji i kako već radi na planovima za narednu sezonu.

Stoga bi Bilić možda bio lakše rešenje. Hrvatski trener se već nekoliko puta dovodio u vezu sa "čekićarima" i to po njegovom odlasku sa mesta selektora Hrvatske, ali ga je put odveo prvo u Rusiju, a zatim i u Tursku gde beleži odlične rezultate sa Bešiktašem.

Ostaje da se vidi koga će od dvojice stručnjaka čelnici Vest Hema uspeti da ubede da preuzmu klupu londonskog tima, a ko zna, možda Olerdajs ostane mimo želja navijača kluba sa "Apton Parka".

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.