Bilić doveo najskupljeg igrača u istoriji Vest Hema!

Izvor: Sportske.net, 06.Avg.2016, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bilić doveo najskupljeg igrača u istoriji Vest Hema!

Napadač Svonsija novi je član ''čekićara''.

Kako je potvrdio pouzdani Skaj sports, Andre Aju je postigao dogovor sa Vest Hemom i tokom vikenda će i zvanično postati član ekipe Slavena Bilića.

Vest Hem će za njegov transfer platiti 23 miliona evra, što je najskuplje plaćeni igrač u istoriji kluba, a prethodni rekord držao je Endi Kerol koji je leta 2013. godine stigao iz Liverpula za 17,5 miliona.

Slaven Bilić će sa Ajuom imati pakleni napadački >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << potencijal, pošto su se Pajeu, Sakou i Kerolu, ovog leta pridružili i Feguli i Gokhan Tore.

Inače, Aju je u Svonsi stigao prošlog leta i to kao slobodan igrač iz Olimpik Marseja, tako da je ovo odličan posao ''labudova''.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vest Hem oborio transfer rekord sa novim pojačanjem

Izvor: Telegraf.rs, 06.Avg.2016

Engleski Vest Hem, prethodne sezone, uz Lester, najprijatnije iznenađenje sezone, želi da i u predstojećoj igra važnu ulogu u Premijer ligi.  ..U tom smislu "čekićari" su doveli ofanzivca Andrea Ajua (26), sada već bivšeg napadača Svonsija...Aju, jedan od trojice sinova slavnog Abedija Pelea,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.