Bilić dobija ogromno pojačanje u zadnjoj liniji!

Izvor: Sportske.net, 19.Jan.2017, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bilić dobija ogromno pojačanje u zadnjoj liniji!

Kako prenosi "London Evening Standarda" Vest Hem je na pragu angažovanja velikog pojačanje u odbrani.

Izgleda da Slaven Bilić konačno dobija jedno vrhunsko pojačanje.

Kako prenose mediji u Britaniji, fudbaler Sautemptona Žoze Fonte, koji je nedavno zatražio odlazak iz kluba sa "Sent Merisa" najverovatnije će pojačati zadnju liniju "Čekićara".

Navodno "Sveci" na stolu imaju ponudu od osam miliona funti za usluge 33-godišnjeg defanzivca i voljni >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su da je prihvate.

Fonte je izrazio nezadovoljstvo razvojem situacije oko novog ugovora sa ekipom Sautemptonom, podneo je zahtev za transfer i tu su ruke "Svetaca" bile vezane.

Mogli su da "tvrde pazar" i zahtevaju visoko obeštećenje, ali su se po svemu sudeći zadovoljili ponudom Bilićeve ekipe i dozvoliće igraču da pregovara sa ekipom Vest Hema.

Fonte je i kapiten "Svetaca", na "Sent Meris" je stigao 2010. godine iz Kristal Palasa, a od tada je odigrao 259 ligaških utakmica za Soton.

Od 2014. nastupa i za reprezentaciju Portugalije, a do sada je upisao 20 nastupa. Bio je i deo ekipe Fernanda Santoša, koja je minule godine osvojila Evropsko prvenstvo u Francuskoj.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.