Bilić: Paje? Blizu smo dogovora

Izvor: B92, 11.Feb.2016, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bilić: Paje? Blizu smo dogovora

Trener fudbalera Vest Hema Slaven Bilić rekao je da je francuski igrač Dimitri Paje blizu potpisivanja novog ugovora s tim klubom. "Mislim da smo veoma blizu potpisivanja novog ugovora. Obe strane žele da on ostane u Vest Hemu. Ako neko igra, kao što on igra, normalno je da će mnogi klubovi biti zainteresovani, ali mi ćemo učiniti sve što možemo da ga zadržimo", rekao je Bilić novinarima.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vest Hem ne da svog najboljeg igrača

Izvor: Sportske.net, 11.Feb.2016

Menadžer Vest Hema Slaven Bilić rekao je danas da je Dimitri Paje blizu potpisivanja novog ugovora...Vest Hem je u utorak potvrdio da pregovora s Pajeom o novom ugovoru, nakon što je Skaj sport preneo informaciju da je jedan kineski klub spreman da za tog igrača izdvoji 38 miliona funti za tog igrača....."Mislim...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.