Bili smo blagi, a Real odličan

Izvor: B92, 22.Dec.2023, 00:24

"Bili smo blagi, a Real odličan"

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je tim odigrao blagu odbranu protiv Reala.

Partizan je u Madridu izgubio 91:75 u 16. kolu Evrolige, odigravši možda najlošoji meč u sezoni.

"Verujem da smo odigrali baš lošu utakmicu tokom celog meča. Kao što sam rekao na poluvremenu, imali smo izgubljene lopte. Bacali smo im lopte u ruke, bez bilo kakve nergije u odbrani. Bez razmišljanja o prednosti i načinu na koji da ih napadnemo. Naša odbrana je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bila blaga. Real Madrid je odličan tim. Odigrali su različitom brzinom danas, takođe. Zaslužili su da dobiju utakmicu", rekao je Obradović.

On je dobio i pitanje o plej-of seriji iz prošle sezone, koji je obeležila tuča i preokret Reala posle 0-2.



"To je nešto čime se drugi bave. Mi smo igrali večeras, kao i protiv bilo kog drugog tima. Tako smo to videli, ne vraćamo se unazad. Rekao sam nekoliko stvari, pre meča. Ne sviđa mi se to, muka mi je kada neko priča tako"
, poručio je Obradović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.