Izvor: MozzartSport.com, 07.Dec.2021, 00:06

Bilbao zna sve, ne i da postigne gol - nula u predgrađu Madrida puna kapa

Hetafe se ispromašivao - 0:0

Znaju igrači Atletik Bilbaa sve, skoro sve. Ne i da daju gol. Uradi “Ponos Baskije” sve školski, naslikaju izabranici Marselina Garsije Torala na terenu akciju iz udžbenika i uprskaju pred golom. Tako se može opisati polusezona u kojoj je tim sa San Mamesa šarao od očaja, do sjaja i nazad. Ni na gostovanju Hetafeu mrežu nije zatresao – 0:0.

U predgrađu Madrida pretio je Bilbao domaćinu na mahove. Ipak, nije bio konkretan >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kao pre nedelju dana na Santjago Bernabeu, gde je ostao bez ijednog boda. Oteo mu ga je Karim Benzema. Sa gostovanja Hetafeu u Baskiju ne vraća se praznih šaka, ali bod protiv Hetafea, pretposlednjeg tima Primere, nije učinak koji je bilo koga u Bilbau obradovao.

Naprotiv, razočaran je Marselino Garsija Toral. Nije uspeo ni eksperiment sa ostavljanjem Ikera Muniaina i Aleksa Berengera na klupi. Ne uspeva da pronađe pobedničku formulu ni na sedmoj vezanoj utakmici u šampionatu. Večeras čak može da kaže: “Dobro je”. Šta sve nije promašio Hetafe u završnici.

Hvatali su se za glavu Matijas Oliveira i Sandro Ramirez. Nije mogao da veruje Kike Sančez Flores kakve stopostotne šanse njegovi momci promašuju. Zbog brda zicera koje nisu iskoristili igrači Hetafea ove jeseni, madridski klub nikako da ispliva iz opasne zone. Ali, osetan je boljitak. Kako u igri, tako i u rezultatima. Jedino je Viljareal tukao Hetafe u poslednjih šest kola.

Šta to beše poPRIMERA - 16. KOLO

Petak

Granada – Alaves 2:1 (1:0)

/Puertas 14, Arijas 86 – Abram 81ag/

Subota

Sevilja - Viljareal 1:0 (1:0)

/Okampos 16/

Barselona - Betis 0:1 (0:0)

/Huanmi 79/

Atletiko Madrid - Majorka 1:2 (0:0)

/Kunja 68 - Ruso 80, Kubo 90+1/

Sosijedad – Real Madrid 0:2 (0:0)

/Vinisijus Žunior 47, Jović 57/

Nedelja

Rajo Valjekano - Espanjol 1:0 (0:0)

/Kabrera 54ag/

Elče - Kadiz 3:1 (1:0)

/Fidel 13pen, Morente 75, Hosan 90+3 - Fernandez 90+1/

Levante - Osasuna 0:0

Selta - Valensija 1:2 (1:1)

/Aspas 11 - Duro 19, Gomez 53/

Ponedeljak

Hetafe - Atletik Bilbao 0:0

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.