Bilbao nemoćan na Palmi

Izvor: Sportski Žurnal, 15.Feb.2011, 00:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bilbao nemoćan na Palmi


Majorka – Bilbao 1:0 (0:0)
U poslednjem meču 23. kola Primere Majorka je pobedila Bilbao 1:0. Utakmice je rešena već u 11. minutu kada je na asistenciju Nsue sjajan gol postigao Vebo.
Gosti su pokušali na sve načine da dođu do dragocenog boda, ali mreža Auatea je ostala netaknuta.
Ovom pobedom domaći tim je došao do deobe sedmog mesta na tabeli, dok je Bilbao ostao na petom mestu sa malim izgledima da dođe do pozicije koja vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Primera: Bilbao sa Baleara ispraćen sa nulom (VIDEO)

Izvor: S media, 15.Feb.2011

U poslednjoj utakmici 23. kola Primere, Majorka je kod kuće savladala Bilbao minimalnim rezultatom...Sve je bilo rešeno u 11. minutu, kada je Kamerunac Pjer Vebo, na asistenciju Ensuea postigao jedini gol na meču. Nakon ovog susreta, Bilbao je izgubio korak sa Valensijom i Viljarealom, koji se nalaze...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.