Bilbao deklasirao Barselonu! (video)

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2015, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bilbao deklasirao Barselonu! (video)

Aktuelni šampion Evrope ispraćen 'pokerom' sa 'San Mamesa' na prvoj utakmici Superkupa Španije. Het-trik Arica Adurica.

Sve je krenulo po zlu za Katalonce već nakon 13 minuta igre na 'Katedrali' kada je Mikael San Hoze sjajnom golčinom sa gotovo pola terena kaznio lošu intervenciju Ter Štegena i doveo Baske u vođstvo.

Barsa je do poluvremena imala par prilika da poravna, Suarez, Rafinja i Mesi iz slobonjaka su zapretili Gorki Irazizozu, ali domaćin do >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << odlaska na odmor uspeva da sačuva minimalnu prednost.

Start drugog poluvremena protekao je u iniicjativi osvajača Primere i Kupa Kralja iz prošle sezone, Pedro i Mesi su imali dobre prilike, ali promene rezultata zbog njihovoh slabih reakcija u zavšnici nije bilo.

I kako to obično biva u fidbalu, Barsu je stigla kazna za promašaje.

Igrao se 53. minut igre kada je Zualoga probio po levom krila, uputio odličan centaršut, Aric Aduric se poklonio - 2:0.

Duplirana prednost ulila je ogromnu dozu optimizma fudbalerima Bilbaa i nepunih minuta nakon drugog gola, pao je i treći.

Ponovo je Aduric nadksočio odbranu Katalonaca, pošto je Dani Alveš prethodno ispao 'kao iz voza'.

Svega 14 minuta bilo je potrebno fenomenalno Aricu Aduricu da zabeleži het-trik, iskusni centarfor je treći put savladao Ter Štegena sa bele tačke za  ubedljivih 4:0.

Penal je skrivio totalno dekoncetrisani Dani Alveš nemsotrenim prekršajem nakon jednog kornera sa desne strane.

Barselona je pokušavala do kraja da smanji prednost 'Lavova' i izbori nešto povoljniji rezultat pred revanš na 'Nou Kampu' koji je na programu za tri dana, ali promene rezultata nije bilo.

Golove i najzanimljivije detalje sa 'Novog San Mamesa' pogledajte u prilogu:

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.