Bilan najbolji i u decembru

Izvor: MVP.rs, 07.Jan.2016, 00:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bilan najbolji i u decembru

Centar Cedevite je zaslužio još jednu nagradu za igrača meseca.

Samo dva tima u ABA ligi nisu doživela poraz u decembru 2015. godine. Reč je o lideru na tabeli Budućnosti VOLI i njenom prvom pratiocu Cedeviti. A, MVP za poslednji mesec u 2015. godini dolazi iz redova zagrebačke ekipe. Reč je, naravno, o Miri Bilanu.

Centar Cedevite je tokom decembra prosečno beležio 18 poena, 9.9 skokova i indeks korisnosti 26.2. To mu je donelo drugo mesečno priznanje >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << zaredom, nakon što je bio laureat u novembru.

Utakmice 19. kola ABA lige igraju se od 8. do 11. januara, a ono nam donosi derbi između prva dva tima na tabeli. Cedevita će dočakati Budućnost u nedelju od 17 sati.

(foto: ABA League)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.