Bikovi nastavljaju da kupuju, stigao i biši Mihin pulen!

Izvor: Sportske.net, 18.Avg.2016, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Bikovi" nastavljaju da kupuju, stigao i biši Mihin pulen!

Torino ne staje sa pojačanjima pred početak sezone.

Ekipa Torina ima visoke ambicije u novoj sezoni, doveli su Sinišu Mihajlovića u nameri da izbore evropska takmičenja, a danas su stigla dva nova pojačanja.

Pisali smo vam za Leandra Kaštana, fudbalera koji je stigao iz Rome i koji igra na poziciji štopera, a sada je stigao i Lorenco De Silvestri.

Dosadašnji fudbaler Sampdorije je potpisao ugovor danas sa Torinom, pa su "Bikovi" doveli još jednog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << fudbalera koji bi trebalo da dobije mesto u startnoj postavi.

Mihajlović je dobro upoznat sa kvalitetima Lorenca De Silvestrija, desnog beka, pa verujemo da će ga lako uklopiti u sastav.

De Silvestri je odigrao i 6 mečeva za reprezentaciju Italije, a do sada je igrao za Lacio, Fiorentinu i Sampdoriju.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.