Izvor: MozzartSport.com, 04.Okt.2020, 11:56

Bijelsa s Rafinjom prebacuje "stotku"

Momak iz Rena stiže za 17+6 miliona

Marselo Bijelsa polako je počeo da se miri sa činjenicom da izgleda neće moći do Danijela Džejmsa iz Mančester Junajteda. Argentinski stručnjak želeo je po svaku cenu 22-godišnje krilo koje je bilo na pragu Eland rouda perošlog leta, međutim Ole Gunar Solskjer je stavio veto na taj transfer, tako da se Lids okreće opciji B - Rafinji iz Rena.

Brazilac ima 23 godine i iza sebe vrlo dobru sezonu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u Ligi 1, gde je sa Renom izborio plasman u Ligu šampiona. Prošle sezone imao je učinak od sedam golova i pet asistencija, a ove je namestio dva pogotka saigračima, međutim nije odigrao nijednom svih 90 minuta. Na poslednjoj utakmici protiv Sent Ertjena ušao je u poslednjih dvadesetak minuta, verovatno jer je glavom već u Lidsu...

Kada je dolazio iz lisabonskog Sportinga prošlog leta Rafinja je plaćen čak 21.000.000 evra, što je drugi najveći transfer u istoriji Rena. Ukoliko sve bude utanačeno sa Lidsom ne samo da će francuski klub povratiti uloženi novac, već je zabeležiti i malu zaradu. Kako javljaju ostrvski mediji Jorkširci će platiti 17.000.000 evra u cugu, a onda kroz bonuse još 6.000.000.

Samo s tom prvom cifrom Bijelsa će prebaciti "stotku" kada su u pitanju igrači dovedeni ovog leta i jeseni.

Podsetimo, Lids su do sada pojačali Rodrigo (30.000.000), Dijego Ljorente (20.000.000), Robin Koh (13.000.000), Ilan Melje (6.500.000), otkupljen je ugovor Eldera Koste (17.700.000)...

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.