Bijeljina dočekala najmasovnije Crveno-belo veče! (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Mar.2018, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bijeljina dočekala najmasovnije "Crveno-belo veče"! (video)

Tradicionalno okupljanje Zvezdaša u Bijeljini prošlo je u sjajnoj atmosferi.

Klub navijača iz Bijeljine koji podržava Crvenu zvezdu sada već tradicionalno, sedmi put po redu, obeležio je "Crveno-belo" veče zajedno sa čak 1500 gostiju i navijača iz različitih gradova.

Predstavnici FK Crvena zvezda bili su predsednik kluba Svetozar Mijailović, kao i fudbaleri Slavoljub Srnić i Dejan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Joveljić. Tu su bili i Vladica Popović, kao i Vladimir Petrović Pižon.

Igor Rakočević, Ognjen Koroman, Perica Ognjenović i mnogi, mnogi drugi su upriličili ovu manifestaciju u okviru etno sela "Stanišići".

U nastavku pogledajte kako je sve to izgledalo.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zvezdino veče u Bijeljini i 1500 navijača

Izvor: MozzartSport.com, 19.Mar.2018

Klub navijača Crvene zvezde iz Bijeljine organizovao je sada već tradicionalno, sedmo po redu „Crveno-belo veče“, ovog puta u Etno selu Stanišići. Do sada najmasovnija proslava okupila je oko 1500 pristalica crveno-belih. Prisutni su bili mnogobrojni navijači iz Bijeljine, ali i veliki broj...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.