Big Z rešava veliki potpis! Pojavio se nagoveštaj od strane SAMOG IGRAČA

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2023, 08:08

Big Z rešava veliki potpis! Pojavio se nagoveštaj od strane SAMOG IGRAČA

Tvit otvoren za interpretacije, ali većina smatra - to je to.

Kevin Panter, Zek Ledej i Aleksa Avramović su potpisali dvogodišnje ugovore sa KK Partizan prethodnih dana, a Džejms Naneli je najavio da bi on mogao da bude sledeći. Ili se barem navijači crno-belih nadaju da je to najavio pošto mu je poruka više nego zagonetna.

Naime, Naneli se oglasio na Tviteru i jedino što je postavio jeste 'imodži' koji prikazuje dva ispružena prsta na ruci, kažiprst i srednji, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << simbol znaka mira, mada u ovom slučaju verovatno je akcenat na broju 2.

✌🏾

— James Nunnally (@allornunn21) July 5, 2023

U kontekstu ugovora, pretpostavka je da bi objava mogla da predstavlja Nanelijevo javljanje kako je on sledeći, pa očekuje da se i njegova situacija reši kao što su rešene one Amerikančevih saigrača.

Svakako, može da znači da i on očekuje dva miliona evra, ali to je možda malo previše otvorena interpretacija.

Da ponovimo po ko zna koji put. pic.twitter.com/W1yjoYKuxq

— Bačka Kulen Zmija (Salami Serpente Bachkorum) (@Slaba_Vajda) May 18, 2023

Partizanov sportski direktor Zoran Savić, iliti "Big Z" kako ga je baš Naneli nazivao u svojim objavama, ima posao pred sobom da nađe dogovor sa sjajnim šuterom, a da li će do toga doći saznaćemo sigurno veoma uskoro.

Pa se onda može preći i na pojačanja...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.