Big Bejbi o Zadru: Trener nas tretirao kao go*na!

Izvor: Mondo, 07.Okt.2018, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Big Bejbi" o Zadru: Trener nas tretirao kao go*na!

Amerikanac objasnio zašto je u Hrvatskoj bio samo nekoliko dana...

Foto: Guliver/Getty images/Ronald Martinez

Epizoda Glena Dejvisa u ABA ligi završila se bez ijednog nastupa.

Iskusni košarkaš, osvajač NBA prstena sa Bostonom iz 2008. godine , početkom ove nedelje je "reaktivirao" igračku karijeru i sklopio dogovor sa Zadrom, ali se već posle nekoliko treninga predomislio i napustio Dalmaciju, bez upisanog minuta na Jadranu.

Trener >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Zadrana je na konferenciji za medije istakao da ga je video samo na treningu u četvrtak i da se od tada nije pojavio. Glen Dejvis ima i svoju verziju priče...

"Pokušavaju da od mene naprave lošeg čoveka. Molim vas razumite da bih voleo da igram u Zadru, ali ovo je biznis... Kada trener svoje igrače zove kučkama - i tretira ih kao govna, i pritom ih ne trenira, to je problem. Nema poštovanja i teško je igrati za takvog čoveka. Žao mi je navijači", napisao je Dejvis, a onda dodao da je bilo i do novca.

"Trebalo je da mi plate još nešto više kako bih bio ovde jer sam pre toga igrao ni za šta, za iskustvo. Srećno momci!"

Glen Dejvis, koji ima nadimak "Big Baby", ima 32 godine i poslednji profesionalni meč odigrao je za LA Kliperse 2015.

Pratite nas i na Instagram profilu Mondo sport.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.