Biciklisti Radničkog odbranili titulu šampiona Srbije u drumskom biciklizmu

Izvor: KGsport.info, 25.Jun.2013, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biciklisti Radničkog odbranili titulu šampiona Srbije u drumskom biciklizmu

Biciklisti Radničkog još jednom su odbranili titulu ekipnog prvaka Srbije u drumskom biciklizmu, pošto su, nakon održane trke u Kraljevu, uspeli da zauzmu prvo mesto u ekipnom plasmanu.
Jedan od junaka trke u Kraljevu bio je Bojan Đurđić, koji je, iako poznat kao naš najbolji planinski biciklista, uspeo da osvoji treće mesto u drumskoj trci i time priredi veliko iznenađenje, pomogavaši svojoj ekipi da uzme titulu na kraju.
Od preostalih takmičara Radničkog, >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << Hasanović je bio deveti, tik iza njega Nebojša Jovanović, Goran Šmelcerović je zauzeo dvanaesto mesto, trinaesti je bio Oto Golubović, dok je Dejan Marić završio trku na petnaestom mestu.
Inače, na stazi je trijumfovao Ivan Stević iz OBK Beograda, nakon što je u uzbudljivom finišu uspeo da pobegne Milošu Daniloviću, koji se morao zadovoljiti drugim mestom na kraju trke.
Foto: bss.rs

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.