Biće veselo: Evo kad Džaka i Šaćiri stižu u Beograd! Izašao raspored Lige nacija

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2024, 11:12

Biće veselo: Evo kad Džaka i Šaćiri stižu u Beograd! Izašao raspored Lige nacija

Nećemo predugo čekati.

Fudbalska reprezentacija Srbije je saznala imena rivala u novom izdanju Lige nacija, prvom u kojem će biti učesnici A divizije. Naši momci će nastupati protiv Španije, Danske i Švajcarske.

Dan nakon žreba objavljen je i kompletan raspored utakmica takmičenja koje su u početnoj grupnoj fazi održava od septembra do novembra 2024. godine.

Orlovi će najpre 5. septembra dočekati najtežeg rivala Španiju, a zatim na prvo gostovanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << otići tri dana kasnije u Dansku.

Drugo okupljanje biće obeleženo i susretom koji verovatno svi ljubitelji fudbala kod nas jedva čekaju, a to je duel sa Švajcarskom na domaćem terenu.

A post shared by Football Association of Serbia (@fudbalskisavezsrbije)

Selekcija koja nas je dobijala na prethodna dva Svetska prvenstva će sa Đerdanom Šaćirijem i Granitom Džakom doputovati u Beograd 12. oktobra, dok nas 15. očekuje put na Pirinejsko poluostrvo.

U novembru će Orlovi gostovati u Švajcarskoj i na kraju dočekati Dansku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.