Biće panike u polufinalu plej-ofa!

Izvor: Glas javnosti, 27.Maj.2008, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biće panike u polufinalu plej-ofa!

Iako su pred četvrto ovosezonsko odmeravanje snaga sa „crno-belima“ važili za autsajdere, košarkašima Crvene zvezde teško je pao novi poraz od Partizana. Ceh za gubitak bodova umalo su platila vrata svlačionice, a jedan od „okrivljenih“ za „pokušaj uništavanja inventara“ je i kapiten Zvezde Tadija Dragićević. Tokom derbija odlični krilni centar imao je verbalne duele sa direktnim protivnikom Novicom Veličkovićem, a posle prigovora dobio je tehničku grešku pri vođstvu svog >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << tima 53:50 u 26. minutu. Možda je to bio i presudan trenutak derbija, pošto su „crno-beli“ postigli četiri lako poena i preuzeli vođstvo.

- Ne bih komentarisao suđenje. Nisam opsovao sudiju u tom trenutku, samo sam ga pitao zašto je svirao faul. Ne slažem se da sam bio preterano nervozan jer je određena doza nervoze normalna u ovakvim mečevima. Želeo sam da dobijemo utakmicu, bodrio sam saigrače. Šteta, bili smo bliži pobedi nego u prethodnom derbiju. Presudio je Peković - objašnjava Dragićević.

Logično pitanje koje se nameće je šta je potrebno Zvezdi da u egal završnicama sa Partizanom prelomi meč u svoju korist.

- Nedostaje nam mirna glava kako bismo zadržali prednost do finiša, kao i bolji procenat šuta. Gotovo je sigurno da ćemo se u polufinalu plej-ofa (termini 3, 6, 9. jun, prim. aut) ponovo sresti sa komšijama. Biće velika borba, nama možda i više odgovara što će se igrati u dve pobede. Ako dobijemo prvu utakmicu, biće panika! - uverava Zvezdin kapiten.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.