Bibras Natho ostaje u Partizanu!

Izvor: B92, 10.Maj.2022, 14:51

Bibras Natho ostaje u Partizanu!

Izraelski fudbaler Bibras Natho produžio je ugovor sa Partizanom.

Iskusni vezni igrač ostaće među crno-belima i sledeće sezone, potvrdio je klub na pres konferenciji uoči polufinala Kupa Srbije.

"Veoma sam srećan što sam produžio ugovor sa Partizanom! Kao što sam više puta istakao, ovaj klub je moj život, a posebno što izuzetno verujem u ovaj tim, tim koji može još više i verujem da možemo da budemo prvaci! Ako se to ne desi, bićemo sigurno sledeće >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << godine, jer verujem u ovaj projekat na čelu sa šefom Stanojevićem, verujem u sve ovo što vidim i osećam! Ja ću, lično, dati sve od sebe, za navijače i tim, za klub! Želim da ovako nastavimo i budemo samo još bolji!", rekao je Natho posle potpisivanja ugovora.

Natho ima 34 godine, a u Partizan je stigao 2019. Na 116 utakmica postigao je 37 golova uz 33 asistencije. Ove sezone je na 43 nastupa zabeležio 11 pogodaka uz 12 proigravanja.

"Značajno za sve nas, svaki igrač koji produži ugovor pokazuje poverenje. Nadam se da će biti još novih potpisa, kraj je sezone, klub vodi pregovore, videćemo... Meni to uvek donosi mir i time pokazuju da se oni osećaju lepo ovde", rekao je trener Partizana Aleksandar Stanojević.

Partizan u sredu od 16.30 igra protiv Vojvodine u polufinalu Kupa Srbija. Crno-beli su nadigrali "lale" pre tri dana u Superligi.

Ulaz na tribine Humske 1 je besplatan, potrebno je samo preuzeti karte.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Natho ostaje u Partizanu još godinu i po

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Maj.2022

Izraelski fudbaler Bibras Natho je potpisao novi ugovor sa FK Partizan potvrdio je Aleksandar Stanojević, trener "crno-bijelih" pred meč sa Vojvodinom u Kupu Srbije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.