BiH ostala bez selektora

Izvor: B92, 17.Dec.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BiH ostala bez selektora



Fudbalski savez Bosne i Hercegovine otpustio je u ponedeljak selektora nacionalne reprezentacije Fuada Muzurovića zbog neuspeha u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope. Pod vođstvom 62-godišnjeg stručnjaka reprezentacija BiH je zauzela četvrto mesto u C grupi kvalifikacija, sa 13 bodova i skorom od četiri pobede, jednim remijem i sedam poraza, iza selekcija Grčke, Turske i Norveške.

Muzurović je bosanskohercegovačku selekciju predvodio i u periodu od 1992. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << do 1997. godine.

Zbog nezadovoljavajućih rezultata dužnosti su razrešeni i selektori reprezentacija do 21 i do 19 godina, kao i nacionalne selekcije u malom fudbalu. Jedino je produžena saradnja sa stručnim štabom selekcije do 17 godina.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.