Bežanija osvojila bod u Kuli

Izvor: B92, 11.Mar.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bežanija osvojila bod u Kuli



Fudbaleri Hajduka iz Kule i Bežanije odigrali su nerešeno, 1:1, u poslednjoj utakmici 20. kola Meridijan Superlige. U duelu dve ekipe sa sredine tabele Bežanija je uspela da osvoji bod protiv direktnog rivala i tako priđe korak bliže plasmanu u plej-of.

Pred stotinak navijača, gosti su poveli u 30. minutu, kada je Vanić pogodio sa bele tačke posle prekršaja Pavićevića nad Mihajlovićem. Međutim, u 47. minutu, sudija je svirao penal i na drugoj strani, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kada je Radanović bio precizan sa 11 metara i postavio konačnih 1:1.

Bežanija je posle meča u Kuli ostala na šestoj poziciji sa 29 bodova, Hajduk ima isti broj bodova, ali i slabiju gol razliku.

U sledećem kolu, Bežanija dočekuje Borac, dok Hajduk gostuje Partizanu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.