Bez zadržavanja na rampama i na graničnim prelazima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Maj.2021, 07:27

Bez zadržavanja na rampama i na graničnim prelazima

Na naplatnim stanicama na auto-putevima u Srbiji nema zadržavanja vozila, kao ni na graničnim prelazima, saopšteno je danas iz JP ''Putevi Srbije''.

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15, na graničnim prelazima nema zadržavanja ni za jednu kategoriju vozila.

U Leskovcu radovi na rekonstrukciji i proširenju ulice Bulevar Nikole Pašića, do 30. 9. 2021.

Zona radova se nalazi pored puta sa desne strane, u smeru ka auto-putu, ka Nišu, gde >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je sužen kolovoz. Saobraćaj se odvija normalno u obe saobraćajne trake.

Jošanička Banja-Kopaonik, do 01.11.2021. na snazi je obustava saobraćaja u punoj širini kolovoza zbog rekonstrukcije puta.

Alternativni putni pravac za Kopaonik je, Biljanovac-Raška-Rudnica- Kopaonik.

Takođe za prilaz Kopaoniku postoji i alternativni putni pravac iz pravca Kruševca: Kruševac-Brus-Brzeće-Kopaonik.

Karbulovo-Trnjani, do 1.10.2021. izmena režima saobraćaja zbog radova na popravci kolovoza i kolovozne konstrukcije, uz naizmenično propuštanje vozila.

Neštin-Rakovac radovi na putnom objektu (propustu), saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila na izvedenoj devijaciji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AMSS: Povoljni uslovi za vozače, bez gužvi u saobraćaju

Izvor: Beta, 02.Maj.2021

Na putevima u Srbiji saobraćaj se danas odvija bez gužvi i zastoja, a uslovi za vožnju uglavnom su povoljni, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMSS).Vidljivost je dobra, ali magle može biti na putevima pored reka, kanala i u kotlinama, dok je na deonicama kroz klisure i useke prisutan rizik od...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.