Bez sporta u Kini do daljeg

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Apr.2020, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez sporta u Kini do daljeg

Kineske vlasti odlučile su da do daljeg zabrane sve sportske događaje, bez obzira na to što više nema epidemije koronavirusa u toj zemlji.

Naime, kineska vlada odučila je u utorak da za sad neće biti velikih sportskih događaja u zemlji iako je virus korona stavljen pod kontrolu.

To znači da i pored najava i planova da se nastavi sredinom aprila, kinesko košarkaško prvenstvo (CBA), koje je bilo zamišljeno kao turnir 20 ekipa u dva grada bez publike, mora još >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << malo da sačeka.

Vlada je objavila da se "privremeno obustavljaju svi sportski događaji na kojima se očekuju gužve", te da će se ona blagovremeno prilagoditi u skladu sa situacijom u vezi sa epidemijom.

Podsetimo, celokupni kineski sport stao je 24. januara zbog koronavirusa, koji je prvi put zabeležen u Vuhanu, gradu koji se sada polako vraća normalnom životu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.