Bez remija u Nemačkoj

Izvor: B92, 25.Avg.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez remija u Nemačkoj



Na 6 mečeva Bundes lige odigranim u subotu domaće ekipe bile su veoma uspešne. Pet mečeva završeno je trijumfom domaćina, samo na jednom gosti su slavili. Postignuto je 13 golova, a tri meča završeno je rezultatom 3:0. Bajern je nastavio seriju pobeda pošto je savladao Hanover sa 3:0. Tako su se Bavarci osvetili za prošlogodišnji poraz, jedini u istoriji na svom terenu. Golove su postigli Toni u 28, Van Bomel u 69, i Altintop u 86. Od 45. minuta Hanover je imao igrača >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << manje, jer je Lala isključen zbog dva žuta kartona.

Borusija iz Dortmunda lako je savladala Energi Kotbus, sa takođe 3:0. Strelci za pobednika bili su Fringe u 44 i Klimovic u 70 i 84. minutu.

Bajer iz Leverkuzena bio je ubedljiv sa novajlijom u ligi Karlsrueom. Svi golovi postignuti su u prvom poluvremenu. U 20, minutu Franc je postigao autogol, sedam minuta kasnije Fridrih je povećao rezultat, da bi Gekas u 35. postavio konačan rezultat.

Arminija iz Bilefelda savladala je berlinsku hertu sa 2:0 golovima Masmanidisa u 52. Vičinareka u poslednjem minutu. Marko Pantelić nije nastupio za goste.

Zvanični čampion Štutgart slavio je golom Gomeza na meču sa Duizburgom, dok je jedinu pobedu u gostima ostvarila ekipa Verdera, koja je minimalnim rezulatom pobedila Nirnberg. U 69, minutu gol je postigao Harnik.

U petak je Bohum sa 2:1 pobedio Hamburger.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.