Bez poena Krstić i Radmanović

Izvor: Sportski Žurnal, 01.Nov.2010, 09:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez poena Krstić i Radmanović

Juta je zaustavila Grmljavinu u Oklahoma Sitiju – 120:99. Džezersi su slavili prvi uspeh u sezoni. Nenad Krstić, startni centar Tandera, nije se upisao u strelce (3-0), imao dva skoka za 15 minuta.
• Lejkersi su po običaju preslišali Ratnike iz Ouklenda – 107:83. Vladimir Radmanović, rezervist Golden Stejta, promašio je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << četiri šuta (2-0, 2-0), zabeležio tri skoka, dve asistencije i ukradenu loptu za devet minuta.
Rezultati, detaljna statistika Oklahoma Siti - Juta 99:120
Lejkers – Golden Stejt 107:83
Klipers – Dalas 83:99

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Juta nanela prvi poraz Krstiću, Lejkersi lako protiv Radmanovića

Izvor: Blic, 01.Nov.2010

U noći između nedelje i ponedeljka Nenad Krstić nije imao sreće na gostovanju Juti Džez koja je nanela prvi poraz u novoj NBA sezoni njegovoj Oklahomi - 120:99...Predvođena Polom Milsapom, Deronom Vilijamsom i Alom Džefersonom, koji su zabeležili dabl-dabl učinak, Juta je od početka meča kontrolisala...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.