Bez pobede za Klopa na premijeri u Engleskoj!

Izvor: Mondo, 17.Okt.2015, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez pobede za Klopa na premijeri u Engleskoj!

Odlična utakmica na "Lejnu", puno prilika na obe strane i sjajne reakcije Lorisa i Minjolea.

Za početak remi!

Debi spektakularno dočekanog Jirgena Klopa u Premijer ligi nije obeleženi trijumfom, mada će neki reći – nije ni porazom!

U derbiju 9. kola Premijer lige, na "Vajt hart lejnu": Totenhem – Liverpul 0:0.

Klop je kraj aut linije, odmah pored Maurisija Poketina, vodio i gledao potpuno ravnopravnu utakmicu dva sastava koji nikako >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << nisu briljirali ove sezone i koji su, dok čekaju rasplet u ovom kolu, s bodom stigli do deobe pete, odnosno deobe sedme pozicije na tabeli.

Liverpulu, osakaćenom povredama ključnih igrača, pripalo je prvo poluvreme, malo korišćeni napadač Divok Oriđi pogodio je i stativu, Ugo Loris u par navrata morao je da pruži svoje najbolje da bi zaustavio crvene, da bi "pevci" u nastavku, kada je oslabio presing gostiju, preuzeli konce igre, diktirali tempo, a pred kraj meča maestralni Kristijan Eriksen proigrao je Harija Kejna koji je tukao sa 15 metara, ali je Simon Minjole zabeležio odbranu utakmice.

Totenhem: Loris - Voker, Aldervireld, Vertongen, Ruz - Ali, Dembele - Čadli, Eriksen, Lamela – Kejn.

Liverpul: Minjole - Klajn, Škrtel, Sako, Moreno - Džan, Lukas, Milner - Lalana, Kutinjo, Oriđi.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.