Bez medalja za srpske juniore na EP

Izvor: B92, 02.Sep.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez medalja za srpske juniore na EP



Srpski juniori takmičenje na Evropskom prvenstvu u kajaku i kanuu u Beogradu završili su bez osvojenih medalja, pošto ni u finalnim trkama na 500 metara nisu uspeli da se popnu na pobedničko postolje. Najbolji rezultat na toj dužini ostvarile su u dvosedu Nikolina i Olivera Moldovan, koje su bile pete. Jelena Klimpf je bila deveta, poslednja u finalu jednoseda, dok su se ostali srpski predstavnici takmičili u B finalima.

Miloš Petrović je bio peti u B finalu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kanuista, a Mihajlo Milanović, Momčilo Ristić, Branislav Ivković i Zoran Končar šesti u disciplini K4.

Takmičenje na Evropskom prvenstvu u Beogradu završiće se kasnije danas finalnim trkama mladjih seniora na 500 metara u kojima će Srbiju predstavljati Milica Starović i Marija Matejin u disciplini K2.

Željko Ilić, Milan Gajdobranski, Marko Knežević i Dušan Stanojević nastupiće u B finalu četvoroseda, Jelena Klimpf u B finalu jednoseda, a u istoj disciplini, ali u muškoj konkurenciji, i Nenad Tomić.

Jedinu medalju za Srbiju na takmičenju u Beogradu osvojila je Antonija Nadj, koja je juče odbranila titulu šampiona Evrope u konkurenciji mladjih seniora u disciplini K1 na 1.000 metara.

Marko Tomićević je osvojio peto mesto u disciplini K1 na 1.000 metara u konkurenciji juniora, dok su Milenko Zorić, Dejan Pajić, Marko Novaković i Boris Tomka zauzeli šestu poziciju u trci juniorskih četvoroseda na 1.000 metara.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.