Bez Ilića i Rašića na EP u Španiji

Izvor: B92, 26.Avg.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez Ilića i Rašića na EP u Španiji



Posle utakmice sa Turskom na turniru u Izmiru, koju je naša selekcija izgubila 91:80, selektor Slavnić doneo je odluku koja dva igrača neće putovati u Španiju na EP. "Prekobrojni" su Aleksandar Rašić i Mile Ilić, prenosi Politika. Dvanaest igrača koji će braniti boje Srbije u Španiji su: Teodosić, Cvetković, Radivojević, Erceg, Labović, Jarić, Miličić, Tepić, Gurović, Aleksandrov, Marković i Veličković.

Aleksandar Rašić za koga se pretpostavljalo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da će biti jedan od dvojice igrača koji neće igrati u Španiji nije zamerio selektoru zbog takve odluke.

Selektor mi je u subotu saopštio odluku da ću izostati sa EP. Bilo je žao i meni i njemu kao i Iliću, ali je sve prošlo bez ikakvih problema. Rastali smo se sa rečima da će ubuduće računati na mene", rekao je Rašić koji je nedavno iz „Efes Pilsen-a" prešao u moskovski „Dinamo" koji trenira naš Svetislav Pešić.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.