Bez Grizmana nema pobede?

Izvor: Sportske.net, 06.Feb.2019, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez Grizmana nema pobede?

Statistika govori tome u prilog...

Atletiko je u problemima, to više ni Simeone ne negira.

Naime, posle poraza od Betisa videlo se da klub zavisi od Grizmana, tačnije, kada nema njegovih golova "Jorgandžije" ne pobeđuju.

Podatak nije slučajno, ove sezone Atletiko je osam puta remizirao, izgubio dva meča, Grizman nije bio strelac u osam od deset pomenutih utakmica.

Zato se "Ćolu" žuri da razigra Moratu, da pred dvomeč sa Juventusom ne ostane >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na jednoj karti. Ali, povratnik iz Engleske nije našao put do mreže Betisa, "Jorgandžije" su pale u Sevilji.

Atletiko čeka "Madriljenj" u subotu, Dijego Košta i Savić su povređeni, Koke će takođe propustiti meč.

U svakom slučaju, baš kao i kod Juventusa, gde se oporavljaju Bonući i Kjelini, više se gleda ka lekarima nego na teren.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.