Bez Bekama na venčanju Toma Kruza?

Izvor: B92, 18.Nov.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez Bekama na venčanju Toma Kruza?



Fudbalski klub Real Madrid očekuje da Dejvid Bekam bude danas sa ekipom umesto da prisustvuje venčanju poznatog američkog glumca Toma Kruza. Bekam, koji zbog povrede levog kolena neće igrati danas protiv Rasinga, dobio je dozvolu od Reala da u petak u Italiji poseti Kruza i njegovu verenicu Keti Holms.

Medjutim, uprava kluba insistira da se 31-godišnji fudbaler vrati na posao i da trenira do utakmice u Madridu.

"On je povredjen. Nije se oporavio i treba >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da trenira", rekao je trener Real Madrida Fabio Kapelo.

Na pitanje da li to znači da će Bekam propustiti venčanje, Kapelo je odgovorio: "To nije moj problem". Na taj način pojačale su se spekulacije da će Bekam posle tri i po godine završiti boravak u Madridu.

Ovaj 31-godišnji fudbaler ima ugovor sa Realom do kraja juna kao i ponudu da produži saradnju sa klubom, medjutim, britanski mediji

navode da će incident sa venčanjem povećati šanse da napusti Madrid. Bekam, koji je u ovoj sezoni bio u startnoj postavi samo u tri utakmice, ima brojne ponude drugih klubova. Spekuliše se da bi mogao da se vrati u Englesku, ali i da prihvati poziv Los Andjeles Galaksi, ekipe iz SAD, s obzirom da u tom gradu već radi njegova fudbalska akademija.

Bivši kapiten engleske reprezentacije nije osvojio nijedan važan trofej od kada je 2003. godine iz Mančester Junajteda došao u Real Madrid.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.