Betis pobedio Bilbao, Sevilja ostala u vrhu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Dec.2016, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Betis pobedio Bilbao, Sevilja ostala u vrhu

Fudbaleri Betisa pobedili su danas na svom terenu Atletik Bilbao sa 1:o, u 15. kolu španske Primere.

Pobednički gol postigao je Ruben Kastro u 18. minutu. Betis je sada 14, sa 18 bodova, dok je Atletik sedmi, sa 23 boda. Tim iz Bilbaa mogao je pobedom da se popne na peto mesto, ali nije uspeo.

Ranije danas, Ibora je postigao het-trik za pobedu Sevilje od 3:0 nad Seltom. Pobednički tim je tako ostao na trećem mestu tabele, sa bodom manje od Barselone i sedam bodova >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << manje od lidera Real Madrida.

U ostalim današnjim utakmicama, Espanjol je pobedio Sporting Hihon 2:1.

Remi Eibara i Alavesa bez golova

Fudbaleri Eibara i Deportivo Alavesa igrali su danas nerešeno bez golova u prvoj nedeljnoj utakmici u 15. kolu španske Primere.

Eibar je tokom većeg dela meča imao inicijativu, ali nije uspeo da dođe do gola i trijumfa koji bi ih ostavio u vrhu tabele Primere.

Srpski fudbaler Aleksandar Pantić presedeo je ceo meč na klupi Deportiva, dok Aleksandar Katai nije bio u protokolu.

Eibar posle 15 utakmica ima 22 boda i zauzima osmo mesto, dok je Deportivo 13. sa 18.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.