Betis na pragu još jednog sjajnog pojačanja!

Izvor: Sportske.net, 14.Dec.2019, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Betis na pragu još jednog sjajnog pojačanja!

Imaju "Verdiblankosi" velike ambicije.

S vremena na vreme Real Betis iznenadi angažovanjem određenih fudbalera, tako su na iznenađenje mnogih doveli Vilijama Karvalja iz lisabonskog Sportinga, iako se znalo da Portugalca prate brojni klubovi iz Premijer lige.

Kada je Liverpul zbog problema sa kolenom propustio da angažuje Nabila Fekira, ekipa iz Sevilje je iskoristila priliku, minulog leta su preselili Francuza u svoje redove i tako napravili još jedan sjajan posao.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Zajedno su ih platili oko 40 miliona evra, ali čini se da još uvek nisu sastavili dovoljno dobar tim oko njih.

Ipak, u januaru bi konačno mogli da sastave i više nego respektabilan tim, preneli smo da je oko transfera Karlosa Alenje iz Barse praktično sve dogovoreno.

To nije sve, kako španski mediji prenose da bi u redove kluba sa "Benito Viljamarina" mogao da stigne i belgijski reprezentativac Janik Fereira Karasko.

Imao je blistavu sezonu u Kini, na 25 utakmica postigao je 17 golova i upisao osam asistencije, tamo je sezona okončana i u januaru bi mogao da promeni sredinu.

Letos se pisalo da bi mogao da pojača Arsenal ili Milan, ostao je u Kini, a sada će kako stvari stoje karijeru nastaviti u Španiji, gde je sa uspehom branio boje madridskog Atletika.

Sa dva pomenuta pojačanja Real Betis bi mogao da stvori ekipu koja je kadra da se sa pre svega Seviljom i Valensijom, ali ove godine i odličnim Sosijedadom, potuče za to četvrto mesto koje vodi u Ligu šampiona.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.