Besplatno na Ligu Evrope: Čuka hoće PODVIG sa publikom

Izvor: Mondo, 27.Jul.2019, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatno na Ligu Evrope: Čuka hoće PODVIG sa publikom

"Brđani" traže pomoć sugrađana u jednoj od najvećih utakmica u klupskoj istoriji.

Foto: MONDO/Neša Petrović

Posle odličnog, hrabrog nastupa u Norveškoj, fudbaleri Čukaričkog uveliko se pripremaju za revanš protiv Moldea, zakazan za sredu u 20.45 časova.

"Brđani" će u tom meču igrati za plasman u 3. kolo i istorijski rezultat, jer nikad nisu preskočili dve evropske prepreke u kvalifikacijama.

Taj podatak daće dodatnu težinu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << utakmici protiv Skandinavaca, na koju klub sa Banovog brda poziva sve sugrađane.

U sklopu te akcije, Čukarički je omogućio besplatan ulaz na istočnu, veću tribinu, dok će karte za zapadni sektor biti prodavane po ceni od 500 dinara.

"Blagajne stadiona na Banovom brdu radiće u utorak od 12 do 20 časova i u sredu od 17 časova do početka utakmice. Jedna osoba moći će uz ličnu kartu da podigne četiri besplatne ulaznice za istočnu tribinu. Pozivamo vas da ispunite tribine stadiona Čukaričkog u sredu uveče i da pomognete mladom timu Aleksandra Veselinovića u pohodu na Ligu Evrope!", saopštio je Čukarički.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.