Besplatan ulaz na Zvezda - Mladost

Izvor: B92, 30.Mar.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatan ulaz na Zvezda - Mladost



Crvena zvezda u nedelju u 22. kolu Meridijan Superlige dočekuje apatinsku Mladost. Rukovodstvo kluba je donelo odluku da ulaz na stadion bude besplatan. Utakmica počinje u 17 sati i 30 minuta. Kao zahvalnost za sjajnu podršku u dosadašnjem toku sezone Fudbalski klub Crvena zvezda je odlučio da besplatnim ulazom na nedeljnu utakmicu obraduje sve navijače. Želimo da se još jednim dobrim rezultatom približimo odbrani titule prvaka i obradujemo sve one koji su uvek bili uz >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nas", kaže Dragan Stojković.

"Fudbalski klub Crvena zvezda završava prvi deo Meridijan Superlige Srbije u fudbalu utakmicom sa ekipom Mladosti iz Apatina. Ostvarili smo osnovni cilj i plej-of dočekujemo kao prvoplasirani na tabeli. Na tom putu bilo je uspona i padova, ali smo zajedničkim snagama napravili veliki korak ka odbrani titule prvaka.

Naš protivnik u nedelju i veliki sportski prijatelj je najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg toka prvenstva. Ekipa Mladosti iz Apatina je okončala jesenji deo sezone na drugom mestu na tabeli, što je najbolji pokazatelj odličnog rada i dobre organizacije kluba. Jasno je da i na ovom meču, kao i na svakom prethodnom, Crvena zvezda ima samo jedan cilj. Do nove pobede se može jedino velikim zalaganjem i požrtvovanjem na terenu, koji su uz kvalitet sadašnje generacije garant uspeha.

Poziv navijačima je uputio i šef stručnog štaba Crvene zvezde, Boško Đurovski.

"Utakmicom protiv Mladosti iz Apatina započinjemo mini ciklus od 3 uzastopna prvenstvena meča na našem stadionu. Osvajanjem maksimalnog broja bodova stekli bi veliku prednost u odnosu na ostale rivale i praktično bili na korak od odbrane titule. Zato ćemo u duel sa ekipom Mladosti iz Apatina ući maksimalno motivisani, sa željom da ostvarimo važnu pobedu i potvrdimo uspon u formi. Pogled na tabelu i dosadašnjnji rezultati najbolje govore o kvalitetu našeg rivala. Tokom prethodne dve nedelje ekipa je bila nekompletna zbog reprezentativnih obaveza. Pauzu smo iskoristili što bolje da se pripremimo i uigramo određene linije tima. Naš cilj je pobeda i svaki drugi ishod smatrao bih neuspehom u nedeljnom meču. Trudićemo se da igramo ofanzivno i atraktivno kako bi opravdali očekivanja navijača čija nam je podrška neophodna".

Na ruku organizatoru meča idu i vremenski uslovi. Očekuje se da u nedelju bude sunčan dana sa temperaturom od 18 stepeni.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.