Besni Mesi odbio da primi nagradu za najboljeg igrača Kopa Amerike

Izvor: MozzartSport.com, 05.Jul.2015, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besni Mesi odbio da primi nagradu za najboljeg igrača Kopa Amerike

Ovu informaciju na Tviter profilu otkrio poznati novinar Palermi

Na klupskom planu mu savršeno ide, ali na reprezentativnom... E tu Lionel Mesi doživljava pravu golgotu. Posle finala Mundijala protiv Nemačke jedan od najboljih igrača sveta izgubio je i finale Kopa Amerike protiv Čilea.

Posle drame okončane penal ruletom Mesi je delovao pogubljeno i besno. Iako nije imao jak golgeterski učinak Mesi je bravuroznim driblinzima izluđivao čuvare. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Posebno je bio raspložen protiv Paragvaja. Međutim, u stanju očaja napravio je neverovatan potez. Odbio je da primi nagradu za najboljeg igrača Kopa Amerike. Ovu vest na svom Tviter profilu objavio je novinar Tankredi Palermi.

„Ovo je neverovatno. Mesi je odbio da primi nagradu za najboljeg igrača Kupa Amerike. Zbog toga je ceremonija kasnila deset minuita. Svi su se pitali šta se dešava“ napisao je Palmeri na profilu

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mesi odbio nagradu za najboljeg igrača?

Izvor: B92, 05.Jul.2015

Napadač Argentine Lionel Mesi navodno je odbio da primi nagradu za najboljeg igrača Kopa Amerika...Italijanski novinar Tankredi Palmeri tvrdi da Argentinac nije želeo da primi trofej, uprkos desetominutnom nagovaranju organizatora Kopa u Čileu...Argentina je poražena od domaćina posle penala u...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.