Bešiktašu je doneo slavlje, ali ne igra protiv Partizana!

Izvor: Sportske.net, 16.Avg.2018, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bešiktašu je doneo slavlje, ali ne igra protiv Partizana!

Partizan vidi svoju šansu protiv Bešiktaša.

Crno-beli iz Beograda su uspeli da savladaju Nordsjeland u dve utakmice i tako su stigli do plasmana u poslednje kolo Lige Evrope gde će ih sačekati crno-beli iz Istanbula.

Daleko od toga da je Bešiktaš nepobediv, posebno zbog činjenice da nisu igrali dobro protiv LASK-a i da su u poslednjim minutima utakmice stigli do plasmana u narednu fazu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Alvaro Negredo je postigao taj odlučujući gol koji je doneo radost navijačima Bešiktaša u Austriji.

Ipak, nekadašnji španski reprezentativac neće igrati protiv Partizana.

Ovaj fudbaler je nakon gola skinuo dres, dobio drugi žuti karton, pa je napravio veliku glupost jer neće igrati protiv Partizana sledeće nedelje.

Pored toga, postoji mogućnost da ne igra i revanš jer je navodno dogovorio sve sa Monakom, no, ostavimo to za naredne dane...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.