Izvor: MozzartSport.com, 03.Feb.2021, 20:43

Bešiktaš ponovo u minus fazi, Vida spasao bod u Antaliji (VIDEO)

Domaćin poklekao sa igračem manje - 1:1

Period odlične igre, pobede u nizu, pa minus faza. To je ruta igrača i stručnog štaba Bešiktaša u 2021. godine. Bili su u jednom trenutku Orlovi prvi favoriti za titulu, ali očigledno da ih je poraz u nedavnom okršaju sa Trabzonom dobro uzdrmao.

Večeras su morali da spasavaju bod na gostovanju u Antaliji. Na obali Crnog mora Orlovi su odigrali prilično skromno, i verovatno bi potpisali kapitulaciju da se nije “javio” >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << hrvatski štoper Domagoj Vida. Bivši član Dinama je na karakterističan način, posle kornera i udarca glavom, doneo timu iz Istanbula bod. Dovoljan za zaostatak u odnosu na Fener od tri koraka.

Međutim, kako se razvijala utakmica u Antaliji, jasno je da u Bešikštašu mogu i da budu zadovoljni. Antalija je, bez pomoći nekoliko važnih igrača, bila bolji rival u prvom poluvremenu. Motivisani domaćin je poveo u 37. minutu posle odlične kreacije i centaršuta Albajraka, koji je spretnom reakcijom u pogodak pretvorio Bajrakdar.

Tek tada su počele muke za goste. Sa velikim samopouzdanjem je igrala Antalija. Branila se vrlo organizovano. Međutim, posle drugog žutog kartona Sarija, sve je počelo nizbrdo za Antaliju. Samo tri minuta kasnije odbrana Antalije je napravila neoprostivu grešku i ostavila samog Vidu u petercu. Dovoljno da Hrvat zakuca loptu u mrežu.

Fudbaler Crvene zvezde na pozajmici u Genčeleru Srđan Spiridonović nije upisao debi za tim iz Ankare na današnjem gostovanju Konji. Susret, u kojem je domaćin bio bolji, gledao je sa klupe ze rezervne igrače. Na kraju remi bez golova za mnogo veće brige gostiju. Genčeler je i dalje u opasnoj zoni.

 TURSKA – 23. KOLO

Utorak

Hataj - Fenerbahče 1:2 (0:1)

/Bupendza 89 - Tijam 26, Bilog 88ag/

Galatasaraj – Bašakšehir 3:0 (1:0)

/Onjekuru 45, Donk 64, Abdalah 90p/

Rize – Kasimpaša 1:1 (0:0)

/Erdogan 85 – Telin 91/

Sreda

Sivas - Erzurum 0:0

Karagurmuk - Gacijantep 2:0 (0:0)

/Ndao 58, Borini 64/

Kajzeri - Alanja 1:1 (0:0)

/Maglica 54 - Cavelas 79/

Antalija - Bešiktaš 1:1 (1:0)

/Bajrakdar 37 - Vida 73/

Konja - Genčeler 0:0

Četvrtak

14.00: (2,30) Geztepe (3,40) Malatija (3,10)

17.00: (1,53) Trabzon (4,10) Denizli (6,50)

***kvote su podložne promenama

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.