Berzinš došao glave Himkiju (video)

Izvor: MVP.rs, 02.Nov.2015, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Berzinš došao glave Himkiju (video)

Tajris Rajs je tragičar.

Posle ubedljive pobede nad Crvenom zvezdom Telekom u Evroligi, za Himki je usledio duel u VTB ligi sa Nižnjim Novgorodom. Da li su košarkaši iz Podmoskovlja potcenili svoje crno-bele rivale ili nešto drugo, tek, zabeležili su drugi poraz u sezoni, a presudio im je Kaspars Berzinš, koji je postigao trojku u poslednjoj sekundi!

Tragičar meča je bio Tajris Rajs, koji pri rezultatu 92:90 za Himki nije uspeo da se oslobodi lopte, >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << već ju je oduzeo Dmitri Hvostov. On ju je odmah prosledio do Berzinša, a ovaj ju je smestio u obruč i doneo veliki trijumf svome timu.

Down 90-92 with seconds to go, @BC_NN trapped Tyrese Rice in the corner, stole the ball and Berzins hit game-winner! pic.twitter.com/gRZM2ebPkb

Berzinš je i statistički bio igrač utakmice. Letonac je bio najefikasniji akter sa 26 poena. Pratio ga je Viktor Rad sa 17 poena i četiri skoka. U poraženom tim je odličan bio Aleksej Šved sa 25 poena i četiri asistencije, dok je Pol Dejvis na svom kontu imao 14 poena, šest uhvaćenih lopti i četiri dodavanja.

Rezultati:

Cmoki - Krasni Oktjabr 77:81

Nimburk - VEF Riga 73:71

CSKA - Kalev 100:67 (Teodosić 4p, 5as)

Bisons - Uniks 74:93

Avtodor - Jenisej 90:84

Vita - Lokomotiva Kubanj 63:76

Nižnji Novgorod - Himki 93:92

(foto: vtb-league.com)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.