Beron pred vratima Severne Venecije

Izvor: B92, 11.Jul.2020, 11:32

Beron pred vratima "Severne Venecije"

Američki košarkaš Bili Beron mogao bi karijeru da nastavi u Zenitu iz Sankt Peterburga, prenosi prvi čovek Sportanda Emilijano Karkija.

Beron, koji je prethodne dve sezone nosio dres Crvene zvezde, nalazi se u početnoj fazi pregovora i videćemo da li će se dve strane dogovoriti.

Američki bek je jedan od košarkaša za koje je Zenit zainteresovan za poziciju beka šutera.

Beron iza sebe ima dve sjajne sezone u crveno-belom dresu i mnogi evroligaši zainteresovani >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su za njegove usluge.

Ekipa iz "Severne Venecije", kako još zovu Sankt Peterburg, prva je napravila korak i u narednim danima nas očekuje rasplet situacije.

Beron ima 30 godina, a prethodne sezone u Evroligi prosečno je beležio 11,6 poena, 2,7 skokova i 2,2 asistencije za 25 minuta na terenu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.