Berluskoni prelomio, ovo će biti trener Milana u novoj sezoni?!

Izvor: Sportske.net, 24.Mar.2016, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Berluskoni prelomio, ovo će biti trener Milana u novoj sezoni?!

Više izgleda nema nikakve dileme, isterao je kao i obično svoje...

Siniša Mihajlović odlazi na kraju sezone iz Milana. Berluskoni je nezadovoljan, ni osvajanje kupa ga neće sprečiti da promeni trenera. Sigurno je da će Srbin otići, a gotovo izvesno da će preuzeti Lacio naredne sezone.

Ali, ko dolazi na njegovo mesto?

Kako piše "Korijere delo Sport", gazda Silvio je prelomio, šansu će dobiti Euzebio Di Frančesko koji je napravio odličan posao u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Sasuolu. Nekadašnji igrač Rome je provincijski klub doveo do gornje polovine tabele, po ukusu je i Juventusa, ali zgrabiće verovatno šansi i preći u Milan.

To će biti početak, na "San Siru" veruju u povratak Ibrahimovića kome ističe ugovor, a doveli bi i Totija, što je jasno marketinški potez, malo je verovatno da će se ostvariti.

Da se vratimo malo Mihajloviću. Šta mu Berluskoni zamera?

Gazda veruje da je ova ekipa mogla mnogo više, u tim je uloženo oko 90 miliona evra, a sem Bake ostala pojačanja nisu bila na očekivanom nivou. Mihajlović nije slušao sugestije Berluskonija, nije igrao sa dva špica, a poslednji sukob sa Menezom je samo išao naruku onima koji tvrde da odnosi u svlačionici nisu dobri.

Nije vredela ni poruka igrača rukovodstvu da tim stoji iza Mihajlovića. Uz to, većina smatra da je ekipa loša, da uloženi novac nije dovoljan, da je Milan zakasnio sa smenom generacija, da mora da istrpi mlađe igrače, ali jednostavno, Berluskoni ne želi ni da čuje.

Ono što navijače brine nije sudbina Mihajlovića, treneri dolaze i odlaze, već najave da nema ništa od famoznog novca "Gospodina Bija", bankara koji je želeo da kupi 48% Milana. Nije došlo do dogovora pa se priča da novca za prelazni rok i nema, makar ne u toj meri da se ekipa pojača ozbiljnije.

Sa Mihajlovićem ili bez njega, stvari se u Milanu neće promeniti...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Berluskoni: Mihajlović ostaje ako osvoji Kup

Izvor: B92, 24.Mar.2016

Silvio Berluskoni, počasni predsednik Milana, kaže da nije zadovoljan igrom 'rosonera', ali da to nije krivica isključivo trenera Siniše Mihajlovića...Gotovo od polovine sezone, mediji na Apeninima navode da je 'naredni' meč ključan za sudbinu srpskog stručnjaka na klupi sedmostrukog prvaka Evrope,...

Nastavak na B92...

BERLUSKONI PRESEKAO: Ako uzme kup, Mihajlović ostaje!

Izvor: HotSport.rs, 24.Mar.2016

Prvi čovek Milana stao na kraj čaršijskim pričama.. . . Silvio Berluskoni je jasan – ako Milan osvoji kup, Mihajlović ostaje trener i dogodine:. – Neću ga javno ocenjivati, iako ima stvari koje mi se ne dopadaju. Ali nije samo njegova krivica, ima dobrim delom i krivice ekipe, i uprave koja...

Nastavak na HotSport.rs...

Samo trofej Sinišu spasava

Izvor: Sportske.net, 24.Mar.2016

Predsednik Milana Silvio Berluskoni izjavio je danas da će Siniša Mihajlović ostati trener tog fudbalskog kluba ako ove sezone osvoji Kup Italije...Milan će 21. maja igrati u Rimu finale Kupa protiv Juventusa....."Ako Milan pobedi Juventus u Kupu, Mihajlović će zaslužiti da ostane trener", rekao...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.