Berluskoni poželeo samo jedno, rosoneri bi predlog prihvatili oberučke!

Izvor: Sportske.net, 14.Okt.2019, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Berluskoni poželeo samo jedno, "rosoneri" bi predlog prihvatili oberučke!

Nekadašnja alfa i omega Milana prokomentarisala skorašnja događanja u svom bivšem klubu.

Bivši predsednik kluba sa "San Sira" i čovek koji je obeležio jedan od najtrofejnijih perioda u "crveno-crnom" klubu nije blagonaklono slušao izjave Ivana Gazidisa gde novi direktor kluba objašnjava kako je pre Eliot grupe Milan bio pred bankrotom i izbacivanjem u Seriju D.

"Bankrot?! To su fraze koje bi neki smeli da kažu kada uđu u toalet i zatvore vrata za sobom. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Što se tiče povratka Milana na nivo onog Milana iz prošlosti, to je sasvim jednostavno a opet teško da se dogodi. Dajte klub nazad Silviu Berluskoniju", izjavio je sadašnji vlasnik Monce za TeleLombardiju.

Ostaje da se vidi da li promena trenera i dolazak Piolija može prodrmati italijanskog velikana koji se posle sedam odigranih kola nalazi na trinaestoj poziciji sa devet osvojenih boda.

Po završetku internacionalne pauze, Milan na domaćem terenu dočekuje Leće.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.