Berluskoni naredio: Bez brada, tetovaža, minđuša...

Izvor: Vesti-online.com, 06.Okt.2018, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Berluskoni naredio: Bez brada, tetovaža, minđuša...

Tek što je bivši premijer Italije i vlasnik Milana Silvio Berluskoni preuzeo trećeligaša Moncu, krenuo je sa šefovanjem.

U tandemu sa starim saradnikom Andrijanom Galijanijem, 82-godišnji Berluskoni ulazi u novi poduhvat.

- Biće to mlada ekipa sastavljena upotpunosti od italijanskih igrača. Moraće da imaju urednu frizuru, a već smo i pronašli lokalnog frizera u Monci koji će se besplatno brinuti o njihovoj kosi-  rekao je kontroverzni 82-godišnji biznismen.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
Izričit je po pitanju imidža i ponašanja fudbalera italijanskog trećeligaša.

- Neće biti dopuštene ni brade ni tetovaže, a igrači neće moći ponosno da nose gomilu minđuša. Moraće da budu primer fer-pleja na terenu, da se izvine protivnicima u slučaju prekršaja i tretiraće sudije kao gospodu.

Obraća se pažnja i na pristup prema navijačima:

- Ako ih neko pita za autogram, moraće lepo da napišu svoje ime i prezime, bez škrabanja, i uvek će izlaziti obučeni u trendu- izjavio je Berluskoni.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.