Izvor: MozzartSport.com, 27.Jun.2020, 19:56

Berluskoni hoće najboljeg strelca Hrvatske za koga je već odbijeno 4.000.000 evra

Legendarni predsednik Milana pikira pojačanje za Moncu

Od ambicioznih ideja za dovođenje Zlatana Ibrahimovića i Kake, do realnosti. Monca Silvija Berluskonija sprema se za život u Seriji B uz neke zanimljive poteze na fudbalskom tržištu. Među njima mogao bi da se nađe i najbolji strelac Hrvatske.

U pitanju je golgeter Osijeka Mirko Marić koji se nalazi na radaru sportskog sektora Monce i direktora Adrijana Galijanija, tvrdi dobro obavešteni >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << transfer guru Đanluka di Marcio.

Marić je u dosadašnjoj sezoni Osijeku doneo 19 golova i još pet asistencija. Mediji u Hrvatskoj navode da je Marić meta brojnih evropskih klubova, a da je Monca samo još jedan udvarač u nizu. Navodno je najozbiljnije interesovanje za Marića pokazao kijevski Dinamo koji je prema nekim informacijama spremio 4.000.000 evra, ali je Osijek tu ponudu odbio! Dakle, Monca će morati da spremi više novca ako želi da se ovajdi od Marića.

Monca je već dovela Andreu Barberisa iz Krotonea, otvoreni su pregovori s Brešom za Alfreda Donarumu, a na listi želja je i Streli Mamba iz Paderborna koji je skupio pet golova i dve asistencije. Moglo bi ovog leta da bude vrlo prometno u Monci...

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.