Berluskoni: Tevez treba da izabere Milan zbog prestiža, a ne PSŽ zbog novca

Izvor: Blic, 15.Dec.2011, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Berluskoni: Tevez treba da izabere Milan zbog prestiža, a ne PSŽ zbog novca

Predsednik Milana Silvio Berluskoni poručio je napadaču Mančester sitija Karlosu Tevezu da stavi slavu ispred novca kada bude birao tim u zimskom prelaznom roku.

Milan i PSŽ su najozbiljniji kandidati kada je u pitanju mesto gde će Argentinac nastaviti karijeru. Berluskoni stoga veruje da bi jedino novac mogao da natera Teveza da izabere francuskog predstavnika.

"Tevez bira između prestiža, koji predstavlja Milan, i novca koji može da dobije u PSŽ-u. On bi u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << našem taboru mogao da osvaja trofeje i konkuriše za 'Zlatnu loptu'", rekao je Berluskoni.

Ipak, "građani" su spremniji da ustupe Teveza Francuzima pošto su oni spremni da izdvoje novac za omalenog "gaučosa", dok Milan pokušava da ga dovede na pozajmicu.

Povezane vesti: Tevez korak bliže prelasku u Milan Mančester siti dao dozvolu Milanu za pregovore sa Tevezom Berluskoni želi da vrati Kaku u Milan Prva zimska bomba: Tevez u Milanu, Pato u Sitiju? Boateng: Tevez je idealan za Milan

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.