Berluskoni:Pojačanja nam ne trebaju

Izvor: B92, 17.Dec.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Berluskoni:Pojačanja nam ne trebaju



Evropski i svetski šampion Milan neće dovoditi pojačanja tokom zimskog prelaznog roka, saopštio je čelni čovek roso-nera Silvio Berluskoni. Posle osvajanja titule u Jokohami, u Milanu veruju da i dalje imaju sve potrebne stvari za osvajanje titule prvaka, iako za vodećim Interom zaostaju čak 22 boda.

„Naš cilj je da uvek budemo lideri u Italiji, Evropi i svetu. Formula je jednostavna: brzo zaboraviti jedan ostvaren cilj i pronaći novu zanimaciju, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tako da uvek imate nove ambicije", rekao je Berluskoni.

O novim igračima Berluskoni smatra da nisu potrebni, jer je Milan potvrdio da ima dovoljno snage.

„Uvek je čudno kada slavite pobedu tima koji je upravo potvrdio da je najbolji na svetu, da uopšte razmišljate o tome da vam trebaju novi igrači", zaključuje nekadašnji premijer Italije.

Posle najave legende Milana Paola Maldinija da će se penzionisati na kraju ove sezone, Berluskoni je izjavio:

„Neki veoma bitni igrači će nas napustiti, ali ne svi. U slučaju Maldinija, koji će ostati posle povlačenja poput Kostakurte ili Barezija, on će ostati u familiji Milana. On će ostati glavni kapiten van terena", rekao je Berluskoni.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.